časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Publikace vydavatelství Computer Press

|

číslo 1/2003

Odborná literatura

Publikace vydavatelství Computer Press

Obr. 1.

Internet pro děti
autor: Oldřich Růžička
počet stran: 68 (plnobarevných)
cena: 149,- Kč/215,- Sk (včetně 5 % DPH)

Internetové stránky věnované dětem patří na světovém internetu mezi nejkvalitnější, a to jak po obsahové, tak po grafické stránce. Český internet byl v této oblasti dlouho pozadu.

Publikace Internet pro děti přitažlivou formou mapuje adresy, které mohou dát dětem více než jen pouhé hovory po internetu se svými vrstevníky. Autor se zaměřil převážně na české stránky. Vše je koncipováno tak, aby děti mohly s knihou pracovat samostatně. Začátek patří internetovým dětským magazínům a časopisům, následují vystřihovánky, skládačky a další weby pro ukrácení volného času a rozvíjení šikovnosti. V závěru děti najdou kouzla, adresy zabývající se auty, letadly a další technikou a nechybí ani internetové hry. Má-li vaše dítě zájem o počítač, a internet obzvlášť, můžete mu prostřednictvím této knihy představit to nejlepší, co je pro něj na internetu k dispozici.

Obr. 2.

Komplet knih o Evropské unii
kolektiv autorů
počet stran: 1002
cena: 399,- Kč/575,- Sk (včetně 5 % DPH)

Stále více se blížící vstup do Evropské unie s sebou přináší množství otázek týkajících se historie, ekonomiky, práva, obchodu, pracovních příležitostí, bankovnictví a řady dalších oblastí. Edice Evropská Unie reaguje komplexním pohledem na nejdůležitější oblasti a komodity, kterých se bude vstup České republiky do EU týkat na prvním místě.

Computer Press a. s.
(distribuční centra Praha, Brno, Ostrava, Bratislava)
Pod Vinicí 23
143 00 Praha
tel.: 225 273 930-3, 5
fax: 225 273 934
e-mail: praha.distribuce@cpress.cz
www.cpress.cz