časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Mezinárodní vědecká konference EPE 2010

|

Termín: 4. až 6. května 2010
Místo: Hotel Santon, Brno
Téma: problematika elektroenergetiky a silnoproudé elektrotechniky
 
V pořadí již 11. konference EPE (Electric Power Engineering, elektroenergetika) je zaměřena především na problematiku týkající se energetiky a silnoproudé elektrotechniky v oblasti vědy, výzkumu a praxe. Konference vytváří prostor pro výměnu cenných informací z oboru, pro diskuse, navazování kontaktů a společenská setkání pracovníků průmyslu, školství a výzkumných pracovišť.
 
Konferenci v tomto roce pořádá Vysoké učení technické, Ústav elektroenergetiky Fakulty elektrotechniky a komunikačních technologií ve spolupráci s Katedrou elektroenergetiky Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava a Československou sekcí IEEE – Power and Energy Society. Časopis Elektro je mediálním partnerem této konference.
 
Programová nabídka konference je bohatá a během tří dnů jejího trvání je pro účastníky připraveno mnoho zajímavých akcí. Základ tvoří odborné přednášky, které jsou klíčovým bodem konference. Součástí programu je však také kulturní a doprovodný program.
 
Konference je určena pro všechny zájemce o informace z oboru, přednášející, kteří chtějí představit výsledky své práce, nebo vystavovatele prezentující své výrobky či služby. Účastníkem může být i libovolná doprovázející osoba – jedinou podmínkou je registrace účastníka a úhrada příslušného konferenčního poplatku. Jednacím jazykem konference jsou čeština a angličtina.
 

Další informace na: http://www.epe-conference.eu