časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Další novinka na poli výstavnictví – veletrh For Elektro

|

O tom, že se veletržní správa ABF, a. s., snaží vyjít vstříc požadavkům vystavovatelů, svědčí její nejnovější počin – veletrh elektrotechniky, osvětlovací techniky a zabezpečovacích systémů For Elektro. Jeho první ročník se uskuteční v Pražském veletržním areálu v Letňanech 23. až 27. září 2008, tedy v termínu, kdy se zde bude konat devatenáctý mezinárodní stavební veletrh For Arch.
 
„Pořádáním takto specializovaného veletrhu jsme reagovali na zvýšený zájem ze strany vystavovatelů oboru elektrotechniky o prezentaci na mezinárodním stavebním veletrhu For Arch. Z tohoto důvodu se také veletržní správa ABF rozhodla ve stejném termínu realizovat novinku For Elektro 2008,“ vysvětluje ředitel veletrhu For Arch Daniel Bartoš.
 
S přihlédnutím ke skutečnosti, že z celkového počtu více než 100 000 návštěvníků, kteří přicházejí na veletrh For Arch, tvoří dvě třetiny odborná veřejnost (architekti, projektanti, developerské společnosti), bude prezentace na veletrhu For Elektro pro vystavující firmy obchodním přínosem. Ředitel For Archu poukazuje na skutečnost, že rostoucí tlak na úspory energie a její maximální využití při snižování spotřeby v provozu domu a bytu je doprovodným jevem inteligentního bydlení. Lze předpokládat, že důraz na efektivitu využití a pohodlí bydlení bude v budoucnu běžným jevem.
 
„Protože tento trend má rostoucí tendenci a na veletrhu For Arch se pohyboval v oblasti vytápění a elektro, chceme vytvořením veletrhu For Elektro zdůraznit novou vývojovou linii, která je jedním z hlavních nomenklaturních segmentů,“ dodává Daniel Bartoš.
 
Mezi stěžejní body nomenklatury veletrhu patří elektroenergetika a silnoproudá elektrotechnika, vodiče a kabely, elektroinstalační technika, osvětlovací technika, televizní a telekomunikační zařízení v budovách, signální, zabezpečovací a informační technika budov, měřicí a regulační technika, elektronika, stroje, zařízení, nářadí pro elektroinstalace a opravy a rovněž služby. Zvýšený zájem o nomenklaturu For Elektro potvrdila také první uzávěrka přihlášek k 31. prosinci 2007. K tomuto datu se přihlásily mj. společnosti jako ABB, K&V Elektro, Legrand, Schneider Eletronic, Smart House, VID Elstreoem, Obzor, výrobní družstvo Zlín, Official Eletronic, Kučera – spínací technika, DK Group, ELIM, Jiří Kubát – E tech, Megatron, Selene, Urmet Domus, Siemens. Termín druhé uzávěrky je 30. dubna 2008.
 
Veletrh pro elektrotechniku a osvětlení For Elektro, který je pořádán v rámci mezinárodního stavebního veletrhu For Arch, je situován do centra výstaviště v hale 6, v sektorech A a B.
 
Další informace mohou zájemci získat v inzerátu na této straně nebo na adrese: http://www.for-elektro.cz/