časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

O společnosti HALLA PLUS s. r. o.

|

Společnost Halla Plus je především obchodní firma podnikající v oboru světelné techniky. Její hlavní aktivita je zaměřena na koncového uživatele, kterému osobitým přístupem nabízí ve zmiňované oblasti prvotřídní služby vedoucí ke spokojenému zákazníkovi a naplnění jejích podnikatelských vizí. Těmi jsou především dodávky uceleného sortimentu světelné techniky pro kontrakty typově jí nejbližší, např. obchodní centra, dílčí obchodní prostory, administrativní budovy, bytové domy, průmyslové objekty, nemocnice, veřejné a slavnostní osvětlení příslušných objektů.
Ve zmíněných oblastech zajišťuje kompletní služby, kterými jsou konzultace s uživatelem, návrhy světelných projektů či jejich celkové zpracování podle požadavků zákazníka a v souladu s ČSN, ekonomické analýzy osvětlovaných prostor, dodávky svítidel, zdrojů, příslušenství a spojených služeb, vše podle specifických požadavků jednotlivých zákazníků.
Svým zákazníkům firma poskytuje světelnětechnická řešení „na míru“, a to i při jejich vysokých požadavcích. Dlouholeté zkušenosti zaměstnanců firmě Halla Plus umožňují citlivě posoudit aspekty, kterými jsou design versus kvalita versus cena, a to od malých projektů (rodinné domy, menší obchody) až po velmi komplikovaná a složitá řešení obchodních a administrativních center či průmyslových celků (viz obr. 1 až 4).
Pro splnění i těch nejsložitějších požadavků uživatelů firma spolupracuje s několika významnými výrobci, kteří jí poskytují technickou podporu a odborný servis. Mezi nejvýznamnější partnery-dodavatele patří např. společnosti Fagerhult Belysning AB, Hoffmeister Leuchten GmbH, Halla, Apin a mnoho dalších významných výrobců. Za určitý projev důvěry a uznání dobře odvedené práce lze považovat příležitost být na českém trhu výhradním zástupcem společností, které se kvalitou své produkce řadí ke světové špičce.
Plody dobře vykonávané práce firma sklízela již několik předcházejících let; svědčí o tom množství kvalitně zrealizovaných kontraktů zásadního významu na tuzemském trhu. Mezi ně patří akce dokončené v letošním roce – viz tab. 1.
Dalším důkazem dobře prosperující společnosti je nárůst jejího obratu. Ten v roce 2006 dosáhl téměř 180 mil. korun. O tento velký obrat se zasloužilo přibližně 25 zaměstnanců pracujících ve společnosti.
S neustálým rozvojem a nárůstem objemu odváděné práce byla firma nucena přemístit sídlo své pobočky na novou adresu. Nové prostory společnosti umožní další rozvoj a možnost zajišťovat ještě lepší služby zákazníkům a lépe prezentovat značku firmy Halla Plus a značky jejích nejvýznamnějších partnerů.
 
HALLA PLUS s. r. o.
Podbabská 17, 166 24 Praha 6
tel.: +420 233 372 114
Tab. 1. Akce dokončené firmou Halla Plus v letošním roce
Název akce
Celkový obrat (mil. Kč)
Outlet Fashion Arena, Praha-Štěrboholy
5
E-Gate, Praha 6
16
Administrativní areál Nestlé, Praha 4
7
Office Park Nové Butovice, Praha 5
5
BBC-budova GAMA, Praha 4
18
BBC-budova E, Praha 4
2
Letiště Ruzyně, Praha 6
20