časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Nový rok – nové výzvy pro fi rmu KANIA CZ s. r. o.

|


Nový rok – nové výzvy pro fi rmu KANIA CZ s. r. o.

Obr. 1.

Nový rok přináší nové výzvy, ale také mnoho nových možností. Jelikož chceme být pro naše zákazníky silným a dynamickým obchodním partnerem, snažíme se přizpůsobit podmínkám trhu. Dnešní trh je trhem značek, a firma Kania CZ s. r. o. se chce identifikovat s uznávanou a na trhu ceněnou značkou Kanlux. Proto měníme název firmy na Kanlux s. r. o. Tato změna nemá žádný vliv na chod firmy.

Strategií firmy Kanlux s. r. o. je soustředit se na rozvoj a propagaci nejlepších světelných produktů se zachováním dobrého poměru kvality a ceny. Velký důraz klademe na kvalitu naší nabídky a vícestupňový proces kontroly, který díky zavedenému systému řízení jakosti ISO 9001:2000 umožní zachování evropských norem kvality. Nabídka našich produktů bude pečlivě volena tak, aby v plné šíři uspokojovala požadavky zákazníků a zároveň pro ně byla výhodná.

Obr. 2.

Nadále si přejeme být pro naše zákazníky spolehlivým partnerem a budovat s nimi pevné vztahy. Děkujeme za dosavadní spolupráci se značkou Kania. Neznamená to ovšem loučení se zavedenou firmou. Před námi je éra Kanlux, éra nových možností. Zveme ke spolupráci a přejeme mnoho úspěchů všem našim příznivcům.

Firma Kanlux s. r. o. se každoročně prezentuje na mezinárodním veletrhu elektrotechniky a elektroniky AMPER. Letošní rok nebude výjimkou. Těšíme se, že se s vámi setkáme přímo ve stánku, ve dnech 4. 4. až 7. 4. 2006. Naleznete nás v hale č. 1, sektor E, stánek č. 10. Určitě nás nepřehlédnete.

Kanlux s. r. o.
Sadová 618
738 01 Frýdek-Místek
tel.: +420 558 694 881, 558 402 511
fax: 558 694 250
e-mail: kanlux.cz@kania.cz
http://www.kanlux.cz